IT'S NOT ABOUT IDEAS. IT'S ABOUT MAKING IDEAS HAPPEN.  

 Huur een ervaren business developer in.
Al vanaf 1 dag
in de week.

Hoe werkt het?

 

Veel MKB bedrijven hebben een fantastische visie en ideeën op het gebied van groei en vernieuwing maar kampen momenteel met een tekort aan tijd, interne capaciteit of expertise om het uit te voeren. De focus van de organisatie ligt met name op het korte termijn draaiende houden van de huidige operatie en het oplossen van problemen. Hierdoor staat het bedrijf langzaam maar zeker stil, profiteert het niet optimaal van nieuwe marktkansen of staat de omzet onder druk en daalt de winstgevendheid.

MKB Groeiplan biedt een oplossing. Wij helpen bedrijven om zichzelf continue te blijven verbeteren, te vernieuwen én te groeien. Wij zijn ervan overtuigd dat een frisse, kritische blik van een externe business consultant hierbij ontzettend waardevol kan zijn. Gezien onze brede kijk op markten komen wij veelal met oplossingen en inzichten die de groei van uw bedrijf direct versnellen of een kostenbesparing opleveren. Daarnaast ondersteunen wij u van strategie tot uitvoering. Op die manier ontzorgen wij uw bedrijf en verdienen wij onszelf ruimschoots terug.

Onze aanpak

1. GROEIANALYSE: 

Om vast te stellen waar de groei, verbetering, kostenverlaging en/of nieuwe business kansen zich voordoen starten wij met een grondige analyse van uw groeipotentieel. Dit doen wij aan de hand van een beproefde methode bestaande uit o.a. interviews, deskresearch, online marktonderzoek en enquêtes. 

2. BUSINESS DEVELOPMENT PLAN

De resultaten van de groei analyse zetten wij om naar een concrete visie en business development plan opgebouwd uit verschillende projecten met een duidelijke visie, tijdslijnen en doelstellingen. Waar wilt u als bedrijf naartoe groeien de komende 5 jaar? Een gedegen analyse en goed uitgewerkt plan gecombineerd met scherpe focus en externe accountability vergroten de kans op uw succes.

3. UITVOERING

In samenwerking met uw interne organisatie ondersteunen wij u als project manager vanaf 1 dag per week bij de uitvoering van het business development plan. Wij zijn daarbij verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van het business development plan en de drijvende kracht achter omzetgroei, meer efficiency en vernieuwing. 

Business development focust zich daarbij specifiek op het kritisch observeren van alle klantgerelateerde activiteiten met als doel verbeteringen aan te brengen in de customer journey, het commerciële proces, nieuwe proposities of concepten uit te werken, nieuwe doelgroepen, marktkansen of samenwerkingsverbanden op te merken, te onderzoeken en te verzilveren.  

Heeft uw organisatie ook baat bij een ervaren business developer? Maak nu een afspraak voor een gratis groeiscan.

Bedankt voor uw aanvraag

Bedrijven die zichzelf continue blijven uitvinden, verbeteren en blijven vernieuwen zijn bewezen succesvoller.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak  

Mobiel: +31(0)6-32055558

Kantoor: +31()85-2006674

CONTACT

Contactformulier

Success! Message received.

Telefoon

Bel ons voor een afspraak 
Kantoor: 085-2006674
Mobiel: 0
6-32055558
Bezoekadres
Johan de Wittstraat 73
3311 KH Dordrecht
The Netherlands