SNELHEID

FLEXIBILITEIT 

IMPACT

Meer traffic, leads, 

omzet & loyale klanten

Onze dienstverlening in 1 minuut....

Concept Revolution is opgericht in 2006 en staat als Strategisch Marketingbureau bekend om haar resultaatgerichte aanpak en werkwijze. Geen maandenlange analyses en onderzoeken. Het doel is om in zo min mogelijk tijd samen met u te komen tot concrete verbeteringen in uw verkoop, marketing en  service die leiden tot aantoonbaar en blijvend resultaat. Wij helpen u daarbij van strategie tot uitvoering.

 

Onze voornaamste doelgroep zijn MKB bedrijven, Start-ups of Business units van multinationals die niet de schaalgrootte hebben om een ervaren marketing manager, commercieel directeur of business development manager op de payroll te zetten. Als externe marketing manager coachen en begeleiden wij uw organisatie met een frisse blik naar betere marketing & sales resultaten.

Afhankelijk van uw behoefte en bedrijfssituatie bieden wij u de volgende diensten aan:

  • Training en coaching van uw medewerkers: u wilt uw organisatie beter laten functioneren. Aan de hand van ons revolutionaire groeimodel en beproefde werkwijze trainen en coachen wij uw marketing medewerkers om meer structuur aan te brengen in hun werk, beter samen te werken met sales, service en/of binnendienst en een continue stroom aan leads en loyale klanten te creëren voor uw bedrijf.

  • Advies: u wilt de marketing & sales performance van uw organisatie structureel verbeteren? Of wellicht wilt u een nieuw bedrijf of product in de markt zetten? Wij adviseren uw organisatie bij het doorvoeren van structurele verbeteringen in uw strategie, propositie en klantproces. Ter ondersteuning van start-ups hebben wij een speciaal 'go to market' traject.

  • Interim: u heeft behoefte aan een ervaren interim marketing & sales manager op programma of project niveau.

  • Concept & creatie: u heeft behoefte aan een nieuw concept, creatieve campagne of aan een nieuwe merkidentiteit om het onderscheidend vermogen van uw organisatie te vergroten, een nieuwe doelgroep aan te trekken of meer omzet te genereren.

Over ons

Kennis van nieuwe technologiën, commercie, markten en mensen....en heel veel enthousiasme is de basis. De kern van ons bedrijf bestaat uit een een gepassioneerd team van business coaches & developers. Zij zijn het directe aanspreekpunt voor de directie, management en medewerkers van uw organisatie. 

In de uitvoering werken zij samen met onze creatieve studio voor o.a. social media, grafisch ontwerp, 3D interieurontwerp, video editing, copywriting, fotografie en web & app development. Op die manier maken wij snel de slag van plan tot realisatie en komen wij in korte tijd tot tastbare resultaten: meer loyale klanten, hogere gemiddelde besteding, toenemende naamsbekendheid en een aanzuigende werking op nieuwe klanten!

Bent u benieuwd hoe wij tegen de toekomst van uw bedrijf aankijken? Wilt u meer rendement uit uw klanten halen?

Maak dan samen met ons een innovatief en klantgericht groeiplan voor uw bedrijf. Dit verdient zich dubbel en dwars terug. Ontdek het zelf.

Bel voor een kennismaking met het Leukste Marketingbureau van Rotterdam

met Wouter Lagendijk

+31(0)6-32055558

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACT

Laat u bellen

Ja! Ik wil groeien en mijn marketing & sales aanpak structureel verbeteren.

Inspiratie op doen?

Wij nemen u graag mee op een inspiratie tour. Bekijk de wereld vanuit
de ogen van de klant.
Bel ons: +31 (0)632055558
Concept Revolution is opgericht in 2006. Maak nu kennis met het Leukste Marketingbureau van Rotterdam. 

© 2019 Concept Revolution | Marketingbureau Rotterdam | Breda | Amsterdam