Busy Presentation

SNELHEID

FLEXIBILITEIT 

IMPACT

Meer traffic, leads, 
omzet & loyale klanten

MKB Groeiplan is in 2006 opgericht met als doel ondernemers te helpen en te ontzorgen op het gebied van groei en vernieuwing. Vandaag de dag is het behouden van een voorsprong op de concurrent geen vanzelfsprekendheid meer. Concurrenten bezitten steeds meer kennis en acteren snel op een nieuw aanbod. Unieke concurrentievoordelen gaan minder lang mee en de skill vernieuwing & new business development wordt steeds belangrijker voor organisaties.

MKB Groeiplan houdt u scherp als ondernemer scherp. Wij observeren alle klantgerelateerde activiteiten van uw onderneming met als doel verbeteringen aan te brengen in het commerciële proces, nieuwe proposities en concepten uit te werken, nieuwe doelgroepen, martkansen of samenwerkingsverbanden op te merken, te onderzoeken en te verzilveren.


Wij staan daarbij bekend om onze onze creatieve, resultaatgerichte en praktische werkwijze. Kennis van nieuwe technologieën, marketing, commercie, markten en mensen....en heel veel enthousiasme is onze kracht. Als ervaren business development manager helpen wij uw organisatie al vanaf 1 dag per week op projectmatige wijze met de realisatie van uw groeidoelstellingen. Wij verdienen onszelf op die manier ruimschoots terug. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? 

Over ons

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw aanvraag

CONTACT

Contactformulier

Success! Message received.

Telefoon

Bel ons voor een afspraak 
Kantoor: 085-2006674
Mobiel: 06-32055558
Bezoekadres
Johan de Wittstraat 73
3311 KH Dordrecht
The Netherlands