SNELHEID

FLEXIBILITEIT 

IMPACT

Meer traffic, leads, 

omzet & loyale klanten

Onze dienstverlening in 1 minuut....

Concept Revolution is opgericht in 2006 en staat als Strategisch Marketingbureau bekend om haar resultaatgerichte aanpak en werkwijze. Geen maandenlange analyses en onderzoeken. Het doel is om in zo min mogelijk tijd samen met u te komen tot nieuwe concepten, innovatieve klantproposities en concrete verbeteringen in uw verkoop, marketing en service die leiden tot aantoonbaar en blijvend resultaat. Wij helpen u daarbij van strategie tot uitvoering.

Onze voornaamste doelgroep zijn MKB bedrijven of Start-ups die nog niet de schaalgrootte hebben om een ervaren senior marketing manager of business development manager op de payroll te zetten. Als externe business development manager coachen en begeleiden wij uw organisatie met een frisse blik naar betere marketing & sales resultaten.

Over ons

Kennis van nieuwe technologieën, commercie, markten en mensen....en heel veel enthousiasme is de basis. De kern van ons bedrijf bestaat uit een een gepassioneerd team van business developers. Zij zijn het directe aanspreekpunt voor de directie, management en medewerkers van uw organisatie. 

In de uitvoering werken zij samen met onze creatieve studio voor o.a. animaties, VR, social media, grafisch ontwerp, 3D interieurontwerp, video editing, copywriting, fotografie en web & app development. Op die manier maken wij snel de slag van plan tot realisatie en komen wij in korte tijd tot tastbare resultaten: meer loyale klanten, hogere gemiddelde besteding, toenemende naamsbekendheid en een aanzuigende werking op nieuwe klanten!

Bent u benieuwd hoe wij tegen de toekomst van uw bedrijf aankijken? Wilt u meer rendement uit uw klanten halen?

Maak dan samen met ons een innovatief en klantgericht groeiplan voor uw bedrijf. Dit verdient zich dubbel en dwars terug. Ontdek het zelf.

Bel voor een kennismaking met het Leukste Marketingbureau van Rotterdam en omgeving - 085-2006674 of 06-32055558

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw aanvraag

CONTACT

Laat u bellen

Ja! Ik wil groeien en mijn marketing & sales aanpak structureel verbeteren.

Success! Message received.

Inspiratie op doen?

Wij nemen u graag mee op een inspiratie tour. Bekijk de wereld vanuit
de ogen van de klant.
Bel ons: +31 (0)632055558