VAN SPORTKANTINE

TOT BRON VAN

NIEUWE ENERGIE

& MEER RESULTAAT! 

In 5 stappen

van Klant tot Ambassadeur

Type Project             Healthy Food concept voor sportkantines & wellness centra  

Van concept tot realisatie           

Deliverables        

 • Markt & klantonderzoek

 • Visie en strategie

 • Concept

 • Menukaart & receptuur

 • 3D Interieur ontwerp

 • Huisstijl en grafisch ontwerp

 • Communicatie

 • Activatie campagnes  

Project team 

Wouter | Pauline | Puccio | Ronald | Vincent | in samenwerking met Activation Group en Lekkerland Nederland

Voeding is voor 80% bepalend voor het wel of niet behalen van jouw sportdoelen. Wie beter eet, voelt zich energieker en behaalt meer resultaat. Wij willen onze leden daarom ontzorgen met een reeks aan gezonde en voedzame maaltijden, om mee te nemen, af te halen of hier op te eten.  

feedright.png

Ruim 15% van de Nederlanders gaat iedere week naar de sportschool en maar liefst 65% van de Nederlanders beoefent iedere week een sport. Onze doelen verschillen, van afslanken tot grotere spieren en van betere sportprestaties tot het behalen van het kampioenschap. Wat wij met elkaar delen is dat wij allemaal iedere dag eten. En juist hier zit de sleutel tot het succes bij het wel of niet behalen van jouw sportdoelen.

Speciaal voor fitness centra, sportkantines en wellness centra ontwikkelden wij een nieuw concept van strategie tot ontwerp en realisatie. Belangrijkste doelstelling was om de omzet van met name avondmaaltijden, ontbijt en lunch te stimuleren en de leden bewust te maken van de voordelen van een meer uitgebalanceerd eetpatroon. Het concept 'Feedright move better' is doorgevoerd in de breedste zin van het woord van logo/huisstijl tot interieur en van communicatie tot menukaart en het trainen van de medewerkers.

Wij zijn Feedright  

Wij zijn het bewijs dat gezond eten best lekker

kan zijn!

Waarmee onderscheiden wij ons?

Het doel was om onze klant met een drukke en jachtige lifestyle een snel, lekker maar gezond alternatief te bieden voor o.a. afhaalmaaltijden, eetcafé, bistro's en take away restaurants en bewust te maken van de vele voordelen van een gezonder eetpatroon.

 

Makkelijk te bereiden en modulair samen te stellen

Alle gerechten zijn qua voedingswaarde zo op elkaar afgestemd dat zij passen in een sportief en energiek leefpatroon. De ingrediënten worden modulair aangeleverd zodat zij makkelijk en snel te bereiden zijn voor het keukenpersoneel. De klant heeft de mogelijkheid om op basis van zijn behoeft en sportdoelstellingen bij ieder basisgerecht zelf bepaalde maaltijdcomponenten weg te laten of extra toe te voegen.

Weet wat je eet

Om de bewustwording ten aanzien van voeding te vergroten staan in de menukaart van alle gerechten tevens de calorieën, ingrediënten en macro's (% vetten, % eiwitten en % koolhydraten) vermeld. De traditionele kantine is omgeturnd tot een open keuken, een gezellige koffiebar en een zitgedeelte. Door het gebruik van veel hout, staal en natuurlijke materialen voelt het geheel ambachtelijk, gezond en gezellig aan.

Om de klant continue te blijven prikkelen en activeren ontwikkelden wij een reeks aan campagnes, acties en thematische activiteiten. Dit alles resulteert in toenemende klantbeleving, groei van de omzet en gemiddelde besteding.

Het resultaat

Het Feedright wordt het komende jaar getest op een 5-tal locaties in Nederland. De eerste locatie is recent geopend in Barendrecht, aan de hand daarvan zal het concept verder uitgerold worden. Wilt u ook meedoen als testlocatie? De eerste resultaten en reacties van klanten zijn veelbelovend.

 • Complimenten ten aanzien van het nieuwe interieur, de open keuken en de aparte koffiebar. Mensen blijven zowel voor en na het sporten vaker en langer zitten.

 • Stijgende omzet van de koffiebar, door koffie los te trekken van de keuken en een échte koffiebeleving te creëren bestellen mensen meer en vaker! Iets lekkers bij de koffie mag!

 • Mensen ontdekken en proeven langzaam maar zeker de nieuwe gerechten en reageren positief op de filosofie achter het concept en de menukaart.

 • Vanuit onze visie, gezond eten moet vooral lekker zijn, ontwikkelen wij achter de schermen momenteel nieuwe recepturen. 

Wilt u ook meer

kleur geven aan

uw sportkantine?

Bel voor een gesprek en kennismaking met

 Wouter Lagendijk

+31(0)6-32055558

IMG_0626.jpg

CONTACT

Laat u bellen

Ja! Ik wil de middelmaat ontstijgen en kies voor een baanbrekend concept en maak van mijn klanten echte fans en ambassadeurs!

Success! Message received.