SCALE UP

Dit is het groeiplan speciaal voor bedrijven die de startup fase zijn ontgroeit en toe zijn aan een volgende stap. Jullie willen doorgroeien en zijn als team duidelijk toe aan een volgende stap.

Hoe werkt het?

Het groeiprogramma begint met onze unieke Mindset test. Je krijgt hiermee direct inzicht in jouw denkstijl, persoonlijke flexibiliteit, groeikansen en uitdagingen maar ook in die van je teamleden. Met name in deze fase van jullie ontwikkeling is een sterk management team fundamenteel voor de verdere groei. Jullie krijgen van ons een handige 360feedback tool waarmee jullie je samenwerking en teamprestaties continue kunnen verbeteren.

Vervolgens vormen we met jou en je team in een aantal sessies een visie op de groei en verdere ontwikkeling van jullie bedrijf. Dit vertaalt zich in een concreet groeipad: een route die jullie iedere dag inspireert, motiveert en energie geeft om te groeien. Het groeiplan leggen we vast in onze process kit, deze handige online tool helpt jullie om als team de belangrijkste milestones, projecten en actiepunten real-time inzichtelijk te maken.

Het groeiplan vormt de basis voor de maandelijkse coach sessies met jullie groeicoach. Ritme en regelmaat staan hierbij centraal. Dat ritme gebruiken we om jou en je team aan de hand van het groeiplan inhoudelijk en procesmatig te coachen, op te leiden, te mentoren, sparren, inspireren en te trainen. Ook zijn we de stok achter de deur en de aanjager die er voor zorgt dat jullie je groeidoelen eerder bereiken.

Ben jij benieuwd hoe jij en je collega's scoren in onze gecertificeerde Mindset test? Meld je aan voor de gratis proeftest en groei!

Success! Message received.