STARTUP

Het groeiplan speciaal voor kleine ondernemingen en bedrijven die in de startup fase zitten.

Startup, de naam zegt het al het groeiprogramma voor kleinere teams die de ambitie hebben om te groeien en praktische begeleiding wensen bij het formuleren van een visie op toekomstige groei en het opstellen van praktische jaar en kwartaalplannen.

Je krijgt van ons coaching en begeleiding op de momenten dat het echt nodig is. Ieder kwartaal een contactmoment met  je groeicoach waarin we met je sparren, inhoudelijk onze feedback geven en samen vooruit kijken. Je gebruikt onze 360process kit voor het verankeren van je groeiplan, je groeidoelstellingen en het borgen van de opvolging.

Hoe werkt het?

Het groeiprogramma begint met onze unieke Mindset test. Je krijgt hiermee direct inzicht in jouw denkstijl, persoonlijke flexibiliteit, groeikansen en uitdagingen maar ook in die van je teamleden.

Vervolgens vormen we met jou (en mogelijk ook je belangrijkste teamlid) een visie op de groei en verdere ontwikkeling van het bedrijf. Dit vertaalt zich in een concreet groeipad: een route die jullie iedere dag inspireert, motiveert en energie geeft om te groeien. Dit groeipad leggen we vast in onze 360process kit, een handige online tool waarmee je inzicht hebt in de belangrijkste milestones en actiepunten. 

Een persoonlijke Groeicoach begeleidt je vervolgens bij de uitvoering van het plan. Ritme en regelmaat staan centraal in de contactmomenten met jouw coach. Dat ritme gebruiken we om jou aan de hand van het groeiplan inhoudelijk en procesmatig te coachen, op te leiden, te mentoren, sparren, inspireren en te trainen.

Ben jij benieuwd hoe jij en je collega's scoren in onze gecertificeerde Mindset test? Meld je aan voor de gratis proeftest en groei!

Success! Message received.