VICTORIA

Victoria, het winnende groeiprogramma voor bedrijven en hun teams die alles uit zichzelf, hun bedrijf en de markt willen halen.

 

Naast een groeicoach krijgen jullie van ons een Personal trainer die ervoor zorgt dat jij en je team leden fysiek in topvorm zijn. Door onbeperkte deelname aan onze Masterclasses beschik je altijd over de juiste expertise precies wanneer het nodig is. We assisteren niet alleen inhoudelijk, maar zijn ook de aanjager die ervoor zorgt dat jullie je groeidoelstellingen eerder bereiken.

Hoe werkt het?

Net als de andere programma's begint ook dit programma met onze unieke Mindset test. Je krijgt hiermee direct inzicht in jouw denkstijl, persoonlijke flexibiliteit, groeikansen en uitdagingen maar ook in die van je teamleden. Daarnaast krijgen jullie allemaal een sportmedische test en persoonlijk voedings- en beweegplan. We laten niks aan het toeval over en zorgen ervoor dat jullie zowel mentaal als fysiek in topvorm zijn om te groeien.

 

Vervolgens vormen we met jou en je team in een aantal sessies een visie op de groei en verdere ontwikkeling van jullie bedrijf. Dit vertaalt zich in een concreet groeipad: een route die jullie iedere dag inspireert, motiveert en energie geeft om te groeien.

 

Het groeiplan wordt verankerd in onze 360process kit, een handige online tool die jullie als team real-time inzicht geeft in de belangrijkste doelstellingen, actiepunten en projecten. Dit vormt tevens de basis voor de coach sessies met jullie groeicoach. Ritme en regelmaat staan hierbij centraal. Dat ritme gebruiken we om jou en je team aan de hand van het groeiplan inhoudelijk en procesmatig te coachen, op te leiden, te mentoren, sparren, inspireren en te trainen. Omdat teamwork van fundamenteel belang is voor jullie succes krijgen jullie van ons de 360feedback tool. Een handige online tool waarmee jullie je teamprestaties verder kunnen verbeteren. Ook zijn we de stok achter de deur en de aanjager die er voor zorgt dat jullie je groeidoelen eerder bereiken.

Ben jij benieuwd hoe jij en je collega's scoren in onze gecertificeerde Mindset test? Meld je aan voor de gratis proeftest en groei!

Success! Message received.